Olvasd el a véleményeket!

VÁRADI IBOLYApénzügyi szakember (50)
Irodai munka mellett sokat fájt a derekam, ezért olyan személyi edzőt kerestem, aki támogat az erősítésben, állóképesség növelésében és közben figyelembe veszi derékpanaszaimat is. Csilla tökéletes választás volt. Felkészültségével, hozzáértésével úgy állítja össze hétről hétre a gyakorlatsorokat számomra, hogy figyelembe veszi az aktuális fizikai állapotomat és kellő motivációt ad ahhoz, hogy el is végezzem azokat. Több éve örömmel járok hozzá a terembe.
DR. HABERLE DIÁNAgyógyszerész kutató (47)
Régóta járok Csillához. A közös munka megkezdése előtt már több, mint 15 évet jártam terembe, az edzésterveket könyvek alapján állítottam össze, a gyakorlatokat is onnan tanultam, az edzőtermi haverok javítgatásával. Csilla tökéletesítette a kivitelezést, felhívta a figyelmemet a kritikus pontokra és a sérüléseknek megfelelő gyakorlatsort, gyakorlatsorokat írt nekem elő étkezési ajánlásokkal. A közös munka egy sokkal erősebb core izomzatot eredményezett, ami az ülő munka mellett rendkívül fontos számomra. Mindemellett Csilla nagyon érdekes és különleges edzéseket tud kitalálni. Mindig variál és így folyamatosan fenntartja a motivációt. Ha valaki nála edz, biztosan nem fog unatkozni. Komoly tudású szakembernek ismertem meg. Jó vele edzeni.
FREI ANETTÉpítész (29)
Amit nagyon szeretek Benned, hogy mindig felkészült vagy- nem csak kitalálod előre a feladatokat, de ha épp valami nyűgöm van, pillanatok alatt tudsz alternatívát, ami másképp jó. Hozzád mindig öröm kimenni a parkba vagy lemenni a terembe, mert a nyugodtságod és a jó hangulatod ragadós, rettentően fel tudok töltődni. Ami pedig a legszuperebb, hogy bármi történik, Te mindig készen állsz arra, hogy megmozgass minket- legyen az személyesen vagy online.
ANTAL ZSOLTMérnök (48)
A személyi edzések alkalmával Csilla teljes figyelemmel kíséri a munkámat, és javítja a gyakorlatok közben a helytelen testtartást, illetve ezt megelőzendően bemutatja számomra a gyakorlatok helyes kivitelezési módját. A munkáját komolyan veszi, és mindig van rám egy pár perce, ha véletlenül valami kérdés merülne fel akár az étrenddel kapcsolatosan, vagy egy táplálék-kiegészítőről. Az edzések mindig személyre szabottan zajlanak, figyelembe véve az elvárásaimat. Már több mint három éve járok hozzá. Teljesen pozitív irányba formálódtam mind az izomzatom, mind a napi étkezési szokásaimat illetően a közös edzéseknek köszönhetően. Folyamatosan szem előtt tartva a kitűzött célt építi fel a napi foglalkozásokat. Rendszeresen kapom az étrenddel kapcsolatos tanácsokat és észrevételeket. A súlyzós edzéseknek és a funkcionális eszközöknek köszönhetően folyamatos a fejlődés. Nekem még soha nem okozott csalódást!
GERGELY LINDAKözépvezető (35)
Korábban többször előfordult, hogy bár egy adott napon tervben volt az edzés, mindenféle kifogás mellett meggyőztem magam, hogy majd ‘máskor’ lejövök. Mivel ez a ‘máskor’ gyakran előfordult, elhatároztam, hogy személyi edző segítségét veszem igénybe. Csillának a szakmai elhivatottsága, a változatos és személyre szabott edzések mind alsó és felső testre egyaránt, az előre betervezett edzések és ösztönzés a megfelelő étkezés betartására meghozták a motivációmat. A rendszeres sporttal Csilla felügyelete mellett továbbra is az a célom, hogy egy egészséges életmódot folytassak súlyingadozás nélkül és megjelenésben valamennyire igyekezzek lelassítani az éveket.
ZÁMBÓ ILONABilling Teamleader
2018-tól járok Csillához, egy daganatos műtét rehabilitációjaként kerestem fel őt. Fontos volt ,hogy olyan edzőt találjak aki szakmailag is alkalmas egy rehabilitációs felépülési folyamatra nem egy szimpla alakformáló,erősítő edzés volt a célom. Csilla mind testileg,mind lelkileg felépített újra. Az eltöltött évek alatt a korlátaim határait átrendezte-mint kiderült sokkal többet ki tudok hozni magamból,mint azt valaha gondoltam volna. Odafigyel a folyamatos fejlődésemre és étkezési tanácsadással is besegít ahhoz hogy magabiztosan állíthassam: egészséges vagyok! Eddigi életem egyik legjobb döntése volt, hogy őt választottam és hozzá járok.
PETE ROBETAOrvoslátogató
Ha fontolgatod, hogy elkezdj sportolni és egy szuper edzőt keresel, akkor szívből ajánlom Neked Csillát. Ő egy nagyon sokoldalúan képzett szakember, aki teljesen a személyre szabottan – azaz az egészségi-edzettségi állapotnak és az egyéni adottságoknak megfelelően – állítja össze az edzéstervet. Sőt még a táplálkozástudomány vonatkozásában is óriási tudással rendelkezik. Az edzések jó hangulatúak, a gyakorlatok változatosak és hatékonyak, Csilla pedig minden alkalommal kihozza belőled a maximumot. Szóval lehetsz fiatal vagy kevésbé fiatal. Kismama vagy nagymama. Derékfájós vagy térdfájós …. Nála mindig jó kezekben és biztonságban leszel majd, legyen szó személyi edzésről vagy csoportos óráról. Csilla egy igazi profi, aki szívvel-lélekkel végzi a munkáját.
KATIIngatlanközvetítő (34)
Több, mint 10 éve járok kisebb nagyobb megszakítással személyi edzőhöz. Megfordultam már női és férfi edzőknél, versenyzői múlttal rendelkező edzőknél és rehabilitációs trénereknél is. 2019 januárjában olyan nagyon komoly ülőideg gyulladásom lett, hogy munkába nem tudtam járni, csak ülni, feküdni és szteroid injekciókkal túlvészelni a heteket. A reumatológus minden mozgásformáról, az úszás és gyógytorna kivételével le akart beszélni. Nem tudtam elfogadni azt a tényt, hogy 34 évesen már csak az úszás és gyógytorna marad, Másfél hónap alatt már edzővel és gyógytornával felhoztam magam …………Ez idő alatt januártól júliusig öt személyi edzőt is próbáltam, de egy se tudott a problémámra specifikus gyakorlatokat csináltatni, csak sablon edzéstervek alapján haladtunk. Én pedig nem tudtam minden gépet úgy használni ahogy kell, mert fájdalmat okozott. Csillánál novemberben kezdtem, Első beszélgetésnél elmondtam, hogy Piriformisz szindrómám van, emellett futni és formálódni, izmosodni is szeretnék. Azonnal tudta, miről beszélek. Másfél héttel később, mikor bejelentkeztem hozzá még emlékezett rám. Célom az volt, hogy lábfájdalom nélkül újra futhassak, akár betonon is ,és hogy úgy izmosodjak, hogy nagydarab ne legyek, de egy húzódzkodást egy év alatt azért érjünk el. Már az első edzések után is máshogy edzett engem – nem is értettem mindent, mert azt mondta nem kell annyi gép (főleg lábgép) ,mint ami a terembe van, sőt, nem is használjuk őket maximum a lábtolót nagyon ritkán. Egy idő után a szekepticizmusom megváltozott és eltűnt minden kétely, megszerettem a saját testsúlyos edzést és a TRX-et is. Élveztem, élvezem az edzéseket. Nagyon jól struktúrált és felépített minden óra. Csillával kezdtem el 90 percet edzeni, mert 60 perc nem elég mindarra, ami egy edzésbe bele kell hogy férjen. Az órák szuperek, a céljaimat figyelembe véve vannak alakítva. Azóta futok bátran, ha szeretnék, izmosodtam és átalakult a testem. Nagyon motivál a személyisége, és igazi ideál, borzasztó harmóniával vegyítve mindezt.